Behandlingar

Att ta hand om sig själv och unna sig en välgörande behandling behöver vi alla göra emellanåt för att må så bra vi kan. Jag, Charlotte Ivarsson, gör i många fall en kombination av mina behandlingar för att du ska få det just du behöver eller vill ha.

Du har även möjligheten att ge bort ett presentkort på en behandling till någon du tycker om, vill skämma bort eller till någon som helt enkelt behöver det. För att kunna göra detta så ber jag dig att skicka ett mail till info@isisthot.se så fixar jag detta.

Priser

Ej avbokad tid (24 timmar) debiteras.
# Behandling Pris
1 Öronakupunktur 45 min 550kr
2 Öronljusbehandling 30 min 475kr
3 Hypnos 120 min 1500 kr
4 Zonterapi 60 min 700 kr
5 Personlig vägledning/coaching 30 min 375kr
6 Personlig vägledning/coaching 45 min 550 kr
7 Personlig vägledning/coaching 60 min 700 kr
8 Zonterapi & Massage 90 min 1000 kr


Öronakupunktur

Öron akupunktur kan användas i kombination med andra behandlingar men även som egen. Hela kroppen är representerad i öronen precis som på fötterna. När du väljer detta som enda behandling får du ligga med nålar i öronen i ca 30 minuter. Därefter är det möjligt att jag sätter någon långtidsnål eller ett litet senapsfrö under ett plåster som gör att det kan sitta upp till två veckor för att förstärka kroppens egen läkningsförmåga.

Jag vill ha mer information eller boka.


Öronljus

Öronljus är något som är väldigt behagligt att göra, dessutom rensas örat på vax. Även bihålorna rensas till viss del eftersom det bildas en sorts vakuum när man sätter fyr på konen och trumhinnan släpper igenom skräp från både näsa och bihålor. Detta är också något som är bra att göra när du ska ut och flyga för att slippa obehag i öronen eller när är du badar eller dyker mycket. Kan även vara till hjälp vid tinnitus och då gärna tillsammans med viss triggerpunktsbehandling.

Jag vill ha mer information eller boka.


Hypnos

Du ska nu få lite information om vad hypnos är och vad det innebär att komma till mig på en session.
Varje dag har vi stunder där vi befinner oss i ett hypnotiskt tillstånd som tex precis innan vi somnar, när vi nyligen vaknat, när vi dagdrömmer, läser en bok och tränar. Att vara i ett hypnotiskt är många gånger väldigt behagligt.
Hypnoterapi är ett samarbete mellan dig och mig där vi tillsammans arbetar i ditt undermedvetna sinne. Här finns oftast lösningar på problem.

Det undermedvetna sinnet är mycket kraftfullt och tillåter du dig att släppa alla rationella tankar och vara i upplevelsen kommer där lösningar på olika problem. Att göra en session i hypnoterapi kan vara tufft känslomässigt men efteråt är det en stor befrielse och man mår mycket bättre.

Det är viktigt att du förstår att du är vaken under hypnosen och har full kontroll hela tiden. Jag kan aldrig göra något mot din vilja utan jag bara vägleder dig genom hypnosen. Det innebär att vi arbetar tillsammans och att allt som kommer upp i upplevelsen blir sekretessbehandlat. Du kommer att uppleva det på ditt vis, det som känns rätt för dig. Om du låter upplevelsen komma till dig ungefär som om du spelar huvudrollen i din egen film kommer sessionen att bli värdefull för din egen utveckling. De tre medvetanden

Medvetna sinnet: detta sinne representerar 5% av våra dagliga aktiviteter så som att hålla koll på namn och nummer. Sinnet är inlärt och förstärker våra känslor på både gott och ont. Undermedvetna sinnet: Detta sinne representerar hela 95% av våra dagliga handlingar och är det mest kraftfulla sinnet. Det reagerar blixtsnabbt och är en miljon gånger snabbare än det medvetna sinnet. Här tas de flesta besluten varje dag, men sinnet kan inte skilja på rätt eller fel och inte göra någon värdering på besluten. Det utförs genom ett inlärt mönster. Om inlärningen gått fel i från början så utför det undermedvetna handlingen fel. Därför är det här vi ska arbeta under hypnosen för att omprogrammera det undermedvetna till att utföra handlingen rätt. Omedvetna sinnet: Detta är vår reptilhjärna och här finns våra instinkter och en del tror även att tidigare liv finns lagrat här.

En session tar ca 1,5-2 timmar och du behöver kontakta mig för att boka en tid via mail eller telefon.

Jag vill ha mer information eller boka.


Zonterapi

Zonterapi är en form av massage på fötterna där man använder sig av olika reflexpunkter för att sätta igång kroppens egna system. Detta skapar en harmoni och balans i kroppen men framför allt sätter den igång kroppens egen förmåga till självläkning. Skapar ett bättre allmäntillstånd vilket i sin tur kan leda till att symptom från kroppen kan bli bättre exempelvis kan de med fibromyalgi uppleva att smärtan minskar och energin blir bättre.

Jag vill ha mer information eller boka.Personlig utveckling

Står du inför vägval i livet eller känner att du sitter fast kan detta vara något för dig. Här använder jag mig av numerologi, astrologi, intuition och coaching för att vi tillsammans ska komma fram till just det du behöver för att skapa en förändring i ditt liv. Livet är alltid i ständig förändring och ibland behöver vi något utifrån för att bättre kunna möta livets utmaningar och höja vår medvetenhet

Du kan även få detta via telefon och skype. Skriv i meddelanderutan när du bokar om du vill ha samtal via Skype eller telefon och då även ditt nummer.

Jag vill ha mer information eller boka.