Föreläsningar


Jag håller olika föreläsningar inom personlig-själslig utveckling. Vill du vara med på en föreläsning så är du välkommen att boka här. Känner du att det är bättre om jag kommer till dig eller ditt företag är du välkommen att kontakta mig på info@isisthot.se. Här kan du givetvis även ställa frågor eller be mig att ringa upp dig.


Numerologi, Ditt Unika Jag!!!

Detta är så kul, tycker jag. Att titta på numerologi i kombination med vilket tecken du är född i visar så mycket på vad som gör just DIG unik. Här är det möjligt att se vad du har med dig in i detta liv och behöver arbeta med. Vilka dina styrkor är som du kan använda dig av. Hur våra relationer ser ut, och vad vi kan göra. Vad ska du ha för arbete? Vilken energi är det som finns i ditt personliga år, respektive världens år. Det finns väldigt mycket intressant inom numerologi när du tittar lite djupare i det. Varje föreläsning är unik, men jag gör lika olika tema på dem och du kan läsa mer om vilken just du vill komma och lyssna på när du bokar. Detta är fantastiskt redskap både för dig personligen, men det kan även användas på ditt arbete för att öka din förståelse för andra eller se vem det är som du anställer med mera.

Hjärtligt välkommen

Se priser och boka.

Ett levande liv!!!

Vad innebär det att ha ett levande liv för dig? Lever du det liv du vill leva? Om inte, varför? Låter du omständigheterna styra ditt mående? Vilket liv har du skapat? Dessa föreläsningar tar upp dessa frågor och mycket mer. Du får med dig olika tankesätt och andra nycklar för att skapa det liv du vill ha. Ett levande liv kan vi alla skapa om vi vill. Jag tycker att vi ska njuta av allt som livet ger oss – så mycket glädje och kärlek, sorg och ilska. Att kunna må bra i livets alla olika delar och skeende är väldigt betydelsefullt. Oavsett om vi tror på reinkarnation eller inte så har vi detta liv just nu och det är upp till oss själva vad vi vill göra med den gåvan.

Hjärtligt välkommen

Se priser och boka.

Psykisk ohälsa!!!

Än idag är det fortfarande många som lever i psykisk ohälsa. Har vi verkligen inte kommit längre i vårt upplysta samhälle? Vad är det vi egentligen gör mot oss själva och varför tar vi inte hand om varandra på ett bättre sätt? Var finns empati, respekt, acceptans, förståelse och kärlek i vårt samhälle? På denna föreläsning tar vi upp bland annat dessa frågor och mycket mer. Du får höra berättelser från det verkliga livet och förslag på vad du och jag kan göra för att förbättra den psykiska ohälsan. Vill du vara med och skapa ett hälsosammare klimat i samhället? Alla kan göra något och tillsammans kan vi göra mycket.

Hjärtligt välkommen

Se priser och boka.