Numerologisk Seans

Vad är numerologisk seans?
Det är en seans där vi får kontakt med de som finns på andra sidan, tex när, kära, guider, änglar. Från dessa kan du få en hälsning och/eller något budskap som är speciellt riktat till dig. På denna seans kombinerar vi andliga budskap med intuitiv vägledning genom numerologi som bygger på siffrornas vibrationer och kombinationer. Phytagoras är den som har sett och utvecklat siffrornas vibrationer och därigenom skapat ett system som visar vad som gör oss unika - till det vi är. Detta är en ny form av seans där andligt kombineras med vetenskapligt som både ger dig budskap och en möjlighet till personlig utveckling. Allt detta vill vi gärna ge dig för att du skall kunna få större förståelse för det som sker i ditt liv, hjälp till val och en positiv syn på livet och andra sidan.

Denna nya form av seans är utarbetad av Charlotte Ivarsson och Anne Lindén

Numerologiska seanser

Datum för dessa är:

Lätt fika ingår.
Plats : Nygatan 32 Hörby
Kostnad: 400:-/ person
Vill ni boka in oss för privat numerologisk seans gäller följande: Max 8 personer (min. 5 personer) Bor ni utanför Hörby centrum tillkommer körersättning med 20 kr/mil. 400:-/person.
Vill ni att vi kommer till er förening, till ett event eller ert företag så kontakta oss för pris på info@isisthot.se eller anne@whitelight.se.

Fr.o.m Augusti har vi även privat, medial-numerologisk sittning tillsammans (Anne Lindén och Charlotte Ivarsson). Tid : 60 minuter
Kostnad : 1.300 :- (inspelning ingår)
Skriv önskemål om dag o. tid när du bokar.
För bokning av numerologisk seans eller sittning, maila till anne@whitelight.se eller info@isisthot.se


Meditativt skapande

Vid olika tillfällen gästar Suzanne Hovander oss för att hålla i meditativt skapande med färg och lera. För dig som är nyfiken eller som vill utvecklas i skaparandans närvaro, finns möjlighet till att delta vid olika tillfällen under 2019, datum meddelas efterhand. I en avslappnad atmosfär skapar vi efter vår egen rytm, genom att öva på att vara här och nu. Att släppa taget om kraven och prestationerna, medför att vi upptäcker vårt eget uttryckssätt på ett djupare plan. Att skapa på ett avslappnat och kravlöst förhållningssätt, medför att du upptäcker ditt eget uttryckssätt på ett djupare plan.
Där mindfulness – meditation – reflektion – måleri och skulptur, väcker lusten i att få kontakt med sin inre kärna. Vi kommer tillika att uppleva hur vårt undermedvetna börjar tala till oss på vår egen resa i personlig och andlig utveckling.
Själva skapandet sker i stunden och gränser suddas ut när vi ger oss hän ut på vår resa. Här finns enbart ett eget personligt vis att skapa och uttrycka sig. Allt handlar om att inspireras av att färgen och leran talar till oss. Genom både meditation och mindfulness, öppnar vi upp och möter oss själva. I kombination med reflektion, når vi nya insikter om samarbetet med vår inre kärna. Ty allt handlar om att skapa fritt, utifrån en total närvaro i ens egna intuitiva värld.
Det är av vikt att uttrycka sig i förhållande till sina egna förutsättningar och i det flöde som kommer till oss. Här förekommer inga tolkningar av varandras alster eller meditationerna. Allt är ens egen personliga upplevelse, som ges uttryck med färg eller leran. Det handlar om att tillåta sig utvecklas som person, i en tillåtande atmosfär. I priset på 1000:- / gång ingår lättare förtäring. Även dukar, penslar och färg ingår, samt leran (som är leveransklar ca fyra veckor efter kursdagen).

Suzanne ser fram emot att träffa dig.
Finns även möjlighet att boka enskilda samtal med Suzanne.
Plats: Isis & Thot
För anmälan ring 070-926 04 35 eller mejla info@isisthot.se.
Vill du/ni komma på denna föreläsningen är du välkommen att anmäla ditt intresse så blir det en kurs när det är minst 5 deltagare.

Hjärtligt välkommen

Suzanne: Jag är en person som älskar att vistas i naturen och känna in dess energi. På många vis är närheten till allt som har med naturen att göra viktigt för mig. Häri inkluderas även de väsen som tillhör naturen självt. Jag har haft kontakt med den andliga sidan i hela mitt liv och är på olika vis en del av min vardag.
Samtidigt har jag alltid inspirerats av att skapa i olika material och haft kurser i bla Waldorfteknik. Främst ger keramiken mig skaparglädje, men även min utbildning i Vedic Art är en underbar tillgång. Vilka båda ger en bra komplettering såväl vid andlig coaching och personlig utveckling, eller vid meditation och medveten närvaro mm.
Känner ödmjuk tacksamhet av att kunna finnasa där för någon både vid enskilda samtal och vid gruppsamtal. Målet är att stödja andra att finna sina verktyg i att ex att nå sin inre kärna, må bättre i sin vardag eller med sig själv, eller se livsmönster och söker en förändring.