Hälsa


Det är viktigt att ta hand om sig själv och sin hälsa vilket vi kan göra på flera sätt. Vi vill alla må så bra som möjligt i både kropp, själ och sinne. Här kan du prova och se om det finns något som passar dig just nu. Jag, Charlotte Ivarsson, gör i många fall en kombination av mina behandlingar för att du ska få det just du behöver och vill ha. Här nedan finner du det jag erbjuder förutom massage och zonterapi. Är det något speciellt du önskar så kan du alltid fråga, jag hjälper gärna till om jag kan. Du är hjärtligt välkommen.

Personlig utveckling / coaching

Står du inför vägval i livet, känner att du sitter fast eller mår psykiskt dåligt kan detta vara något för dig. Tillsammans tittar vi på var du är någonstans i livet, och löser upp det som blockerar dig för att du ska ha ett bättre välmående eller komma dit du vill. I coachingen arbetar vi tillsammans för att komma fram till just det du behöver för att skapa en förändring i ditt liv. Livet är alltid i ständig förändring och ibland behöver vi något utifrån för att bättre kunna möta livets utmaningar, skapa bättre välmående och höja vår medvetenhet.

Se priser och boka.

Numerologisk coaching

Vill du veta varför du möter vissa utmaningar i livet? Eller vilka livsläxor du behöver lära dig att bemästra? Vilka styrkor och svagheter du har? Du vill kanske titta på vad det är som ska arbetas på i dina relationer? Se på dig själv och din utveckling ur ett högre perspektiv? Då är detta verkligen något för dig. Tillsammans kan vi titta på vad det är som du har lyckats ta till dig av dina läxor i detta liv och vilka som finns kvar. Vi kan även titta på om du exempelvis behöver ändra ditt namn för att nå dit du vill. Vad är din karma? Vilken väg är det du ska vandra här på jorden? När du bokar detta så var noga med att skriva ditt tilltalsnamn (det du kallas för), hela ditt födelsenamn och sist men inte minst vilket år, månad och dag du är född.

Se priser och boka.

Healing

Healing är läkande för kropp och själ på en energinivå. Allting består av energi och här arbetar men med att återställa energierna i kroppen. Detta kan göras på flera olika sätt. Här ligger eller sitter du beroende vilket du känner att det är bekvämast för dig. Jag kan både röra vid och arbeta med händerna en bit ifrån dig. Varje människa är unik och då blir varje behandling också unik.

Se priser och boka.

Öronakupunktur

Öron akupunktur kan användas i kombination med andra behandlingar men även som egen. Hela kroppen är representerad i öronen precis som på fötterna. När du väljer detta som enda behandling får du ligga med nålar i öronen i ca 30 minuter. Därefter är det möjligt att jag sätter någon långtidsnål eller ett litet senapsfrö under ett plåster som gör att det kan sitta upp till två veckor för att förstärka kroppens egen läkningsförmåga.

Se priser och boka.

Öronljus

Öronljus är något som är väldigt behagligt att göra, dessutom rensas örat på vax. Även bihålorna rensas till viss del eftersom det bildas en sorts vakuum när man sätter fyr på konen och trumhinnan släpper igenom skräp från både näsa och bihålor. Detta är också något som är bra att göra när du ska ut och flyga för att slippa obehag i öronen eller när är du badar eller dyker mycket. Kan även vara till hjälp vid tinnitus och då gärna tillsammans med viss triggerpunktsbehandling.

Se priser och boka.

Hypnos

Du ska nu få lite information om vad hypnos är och vad det innebär att komma till mig på en session. Varje dag har vi stunder där vi befinner oss i ett hypnotiskt tillstånd som tex precis innan vi somnar, när vi nyligen vaknat, när vi dagdrömmer, läser en bok och tränar. Att vara i ett hypnotiskt är många gånger väldigt behagligt. Hypnoterapi är ett samarbete mellan dig och mig där vi tillsammans arbetar i ditt undermedvetna sinne. Här finns oftast lösningar på problem.

Det undermedvetna sinnet är mycket kraftfullt och tillåter du dig att släppa alla rationella tankar och vara i upplevelsen kommer där lösningar på olika problem. Att göra en session i hypnoterapi kan vara tufft känslomässigt men efteråt är det en stor befrielse och man mår mycket bättre.

Det är viktigt att du förstår att du är vaken under hypnosen och har full kontroll hela tiden. Jag kan aldrig göra något mot din vilja utan jag bara vägleder dig genom hypnosen. Det innebär att vi arbetar tillsammans och att allt som kommer upp i upplevelsen blir sekretessbehandlat. Du kommer att uppleva det på ditt vis, det som känns rätt för dig. Om du låter upplevelsen komma till dig ungefär som om du spelar huvudrollen i din egen film kommer sessionen att bli värdefull för din egen utveckling.

De tre medvetanden.

Medvetna sinnet: detta sinne representerar 5% av våra dagliga aktiviteter så som att hålla koll på namn och nummer. Sinnet är inlärt och förstärker våra känslor på både gott och ont. Undermedvetna sinnet: Detta sinne representerar hela 95% av våra dagliga handlingar och är det mest kraftfulla sinnet. Det reagerar blixtsnabbt och är en miljon gånger snabbare än det medvetna sinnet. Här tas de flesta besluten varje dag, men sinnet kan inte skilja på rätt eller fel och inte göra någon värdering på besluten. Det utförs genom ett inlärt mönster. Om inlärningen gått fel i från början så utförs den undermedvetna handlingen fel. Därför är det här vi ska arbeta under hypnosen för att omprogrammera det undermedvetna till att utföra handlingen rätt. Omedvetna sinnet: Detta är vår reptilhjärna och här finns våra instinkter och en del tror även att tidigare liv finns lagrat här.

Se priser och boka.

info@isisthot.se | 070-926 04 35