0kr
0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

Köpvillkor

Villkor vid köp och leverans
När du har lagt din beställning träffas avtal om köp mellan dig och Isis & Thot AB. En bekräftelse skickas ut till den e-postadress som du har angivit vid beställningen.
Om felaktigheter i pris och leveranstid eller andra omständigheter skulle infinna sig, så förbehåller sig isisthot.se sig rätten att ändra detta i efterhand. Vid dessa tillfällen så kontaktar vi dig och informerar om detta. Du har då din fulla rätt att antingen ändra eller annullera din beställning.

isisthot.se ingår ej avtal med personer som inte är myndiga (18 år).
isisthot.se förbehåller sig rätten att neka en order.

Reklamation & returer
Vi synar alltid alla varorna innan de packas, men ibland kan det så klart missas något. Skulle det vara något fel på din vara så byter vi givetvis ut den åt dig mot samma vara. Är varan slut i lager erbjuder vi dig en ersättningsvara du själv väljer med samma pris, kostar varan mer får du betala mellanskillnaden och kostar varan mindre får du mellanskillnaden tillgodo eller pengarna tillbaka.

Fel leveranser eller annat som avviker från beställningen skall reklameras till oss inom 14 dagar från paketet hämtats ut.

Vi tillämpar reglerna för distans handel och du har alltid 14 dagars ångerrätt på ditt köp.

Transportskada: Om något har hänt i transporten och din vara är skadad så kontaktar du oss via mejl, med bilder på emballage och skada så att vi kan reklamera den till transportören.

Reklamation: Om det är något fel på din vara som inte har skett i transporten så skicka ett mejl med bilder på varan och beskriv vad som är fel. Efter bedömning så skickar vi en förbetald fraktsedel till dig så att du kan skicka tillbaka varan till oss kostnadsfritt för utbyte. Använd helst originalemballaget.

Ångerrätt. Enligt distanshandels lagen så har du som kund rätt att ångra ditt köp senast 14 dagar efter att du mottagit varan.

Enligt ny lag för distanshandel från 1/7-2014 så kan du som konsument använda ångerrätten även om du använt varan men då får du avdrag för värdeminskning på varan. Regeln med 14 dagar gäller fortfarande och Isis & Thot AB har rätten att bedöma avdraget på varan utifrån värdeminskningen. Beslutet kan inte överklagas.

Ångerrätten gäller inte för beställningsvaror som inte ingår i vårt lagerförda sortiment.

Kontakta oss på mejl info@isisthot.se och berätta att du vill ångra i ditt köp. Ange även ditt ordernummer.

Du bekostar själv frakten tillbaka till oss och varorna skickas till:

Isis & Thot AB
Nygatan 32
242 31 Hörby.

När vi tagit emot returen så återbetalar vi beloppet på den returnerade varan minus ursprungsfrakten. Tänk på att du som kund ansvarar för att varorna kommer tillbaka till oss i helt skick. Ångerrätten gäller inte vid specialbeställda varor.

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i priser och produktbeskrivningar.

Fraktavgift
Varje beställning på isisthot.se debiteras en fraktavgift till fast pris beroende av antal beställda varor och köpesumman. Fraktavgiften täcker kostnader för hantering och emballage. Den aktuella fraktavgiften finns angiven på isisthot.se i kassan under rubriken fraktavgift.

Priser
Priserna som anges är alltid inklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Falska beställningar
Vid upptäckten av eventuella falska beställningar eller andra bedrägeriförsök så kommer ärendet att polisanmälas.