Kurser

Kurser/workshops som jag erbjuder är inom området för personlig/själslig/andlig utveckling. Att höja sin medvetenhet och öka sin förståelse för dig själv och andra gör att livet blir mer levande och mycket lättare att hantera. Vi möter alla utmaningar i livet på olika nivåer och då är det mycket enklare om du har redskap till att hantera dem på det sätt som passar dig bäst. Av mig kan du få olika redskap och välja vilka som du kan ha nytta av. Vill du att jag ska komma till just dig och hålla en kurs/workshop tveka inte att höra av dig så kan vi säkert hitta något tillsammans.

Höj din självkänsla och skapa din verklighet!!!

Denna kurs går ut på att höja din egen självkänsla i en grupp tillsammans med andra. Vi hjälper varandra att fortare nå en högre medvetenhet, få större kärlek till oss själva och utvecklas på flera olika nivåer. Du får även nycklar till olika sätt att skapa din verklighet och leva det livet du vill leva. Att förstå vad som ligger bakom för att kunna ha ett liv med större självkänsla, mer glädje och kärlek. Vill du vara med och skapa bättre självkänsla och ett mer levande liv är du hjärtligt välkommen.

Se priser och boka.

En kurs för själen

Detta är en kurs för dig som vill utvecklas mer på ett själsligt plan, lära dig något nytt och få nya perspektiv på livet och / eller nya insikter. Vi kommer att arbeta med vår intuition, styrkor respektive svagheter, skapa balans och harmoni, relationer, chakra, var vi lägger vår energi och vårt fokus, att finna inspirationen och mycket mera. Detta är en kurs där vi träffas för att utforska det andliga, mediala och själsliga och hur allt hänger ihop. Vill just du vara med är du hjärtligt välkommen.

Se priser och boka.Numerologisk livscoach!!!

Är detta en kurs/utbildning för dig? Ja, det är det absolut om du är intresserad av personlig/själslig utveckling. Här får du möjligheten att lära känna dig själv på en djupare nivå, öka din förståelse och empati, inse vilka styrkor och ”svagheter” som finns hos dig själv och andra, se vilka utmaningar (läxor vi ska lära) vi ska genomgå i detta liv. Kursen / utbildningen bygger på en kombination av mina kunskaper genom studier och vad jag har fått till mig. I denna kurs/utbildning får du lära dig numerologi, en del astrologi, se olika samband, olika verktyg till sätt att hantera relationer och situationer på en ny nivå. Denna kurs/utbildning höjer din medvetenhet och ger din en ny synvinkel på livet och dess mening/syfte. (om du själv vill).

Du kan antingen välja att gå på denna kurs / utbildning enbart för din egen skull eller börja arbeta med att göra tolkningar till andra och coacha/vägleda dem. Kursen/ utbildningen omfattar 80 timmar och en egen session där du får egen numerologisk coaching. Utbildningen är uppdelad på 5 stycken helger där vi träffas med början den 22:e januari 2022. Tiderna som vi träffas är mellan 09:00-17:00. Mellan träffarna finns visst hemarbete att göra. Allt material, diplom, lättare lunch, kaffe, te och frukt ingår i din investering på 14 995:-. Vill du dela upp betalningen så uppge det i din anmälan till info@isisthot.se, uppge även om du har någon form av allergi med tanke på maten som serveras. Max 8 deltagare för att alla ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen.

Hjärtligt välkommen med din anmälan.

Se priser och boka.