Kurser

Kurser och föreläsningar som jag erbjuder är inom personlig utveckling. Att höja sin medvetenhet och öka sin förståelse för dig själv och andra gör att livet blir mer levande och mycket lättare att hantera. Vi möter alla utmaningar i livet på olika nivåer och då är det mycket enklare om du har redskap till att hantera dem på det sätt som passar dig bäst. Av mig kan du få olika redskap och välja vilka som du kan ha nytta av.

Kvällskurs inom det andliga och själsliga.

Denna kvällskurs börjar den 12/9 klockan 19:00-21:00. Vill du vara med på en kurs där vi både tittar på personlig utveckling och det andliga? För mig går dessa verkligen hand i hand med varandra. Vi kommer att ta en titt på numerologi, psykometri, meditera, tanke och beteendemönster, tarot, med mera. Kursen kommer att vara ojämna veckor på torsdagar och kostar 250:-/gång. Vi kommer att hinna träffas 7 gånger innan julen kommer. Du kommer att få det material du behöver för varje gång och även en kvällsfika ingår.

Anmäl dig till info@isisthot.se eller ring 070-926 04 35.
Önskar dig hjärtligt välkommen.Andlig och själslig utvecklingskurs

Detta är en kurs för dig som tycker om eller är nyfiken på att utvecklas både inom det andliga och det själsliga. Inom det andliga kommer vi att meditera, öva på vår intuition, arbeta med psykometri och kanalisering. Inom det själsliga kommer vi att titta på numerologi, astrologi och tankemönster för att bättre se våra styrkor, svagheter och vad vi väljer i livet.

Vi som håller i kursen är Anne Lindén, som arbetar som universell ambassadör (bland annat utbildad hos Terry Evans) och Charlotte Ivarsson som arbetar som intuitiv själslig livsinspiratör med olika kurser och utbildningar i bagaget.

Kursen börjar lördag 10:00-17:00 och fortsätter på söndag 10:00-17:00.
I kursen ingår allt material, fika och lättare lunch för endast 2 500:-.
Anmälan är bindande och sker till info@isisthot.se eller anne@whitelight.se
Max antal deltagare är 10 stycken och minimum är 5 stycken.
Datum: 9-10/11 – 2019
Inga förkunskaper krävs och den är öppen för alla över 18 år.

Önskar alla hjärtligt välkomna