28/4 kl 14:00-16:00 Numerologisk Seans 
Anne Lindèn och Charlotte (Lotte) håller en lite annorlunda seans där du får budskap från andra sidan i kombination med intuitiv vägledning genom numerologi. Fika och liten överraskning ingår i priset på 400:-, din plats köper du i butiken eller tar kontakt via mejl: info@isisthot.se, telefon: 070-926 04 35. Vill du veta mer om Anne kan du alltid titta in på hennes hemsida whitelight.se
Hjärtligt välkommen

26/3 19:00-21:00 Strykjärnsmålning:
Här får du prova på att måla med ett strykjärn, vilket är väldigt roligt eftersom du aldrig vet vad det blir. En tolkning av målningen gör vi tillsammans för att se vad som kommer fram. Är du intresserad av att prova på detta så önskar vi, Anne Lindén och Charlotte Ivarsson, dig hjärtligt välkommen.
Material och fika ingår i priset på 250:-. Minst 5 och max 10 deltagare.
Hjärtligt välkommen

25/4 19:00-21:00 Andeporträtt:  
Denna kvällen får du göra ditt eget andliga porträtt. Du får en mall att utgå ifrån som vi sedan tolkar tillsammans. Porträttet ritar du genom att få information från din andliga guide. Det är alltid lika intressant att se vad som kommer fram, så vi Anne Lindén och Charlotte Ivarsson, önskar dig hjärtligt välkommen att prova på.
Material och fika ingår i priset på 250:-. Minst 5 och max 10 deltagare.
Hjärtligt välkommen

21/5 19:00-21:00 Tarot:
Denna gången är det dags att prova på att lägga tarot som vi tolkar genom intuitionen. Vi provar på olika läggningar som kan användas vid olika tillfällen, samtidigt som du kan känna vad som passar just dig. Vi önskar dig hjärtligt välkommen.
Material och fika ingår i priset på 250:-. Minst 5 och max 10 deltagare.
Hjärtligt välkommen

Meditativt skapande:
Vid olika tillfällen gästar Suzanne Hovander oss för att hålla i meditativt skapande med färg och lera.
För dig som är nyfiken eller som vill utvecklas i skaparandans närvaro, finns möjlighet till att delta vid olika tillfällen under 2019, datum meddelas efterhand. I en avslappnad atmosfär skapar vi efter vår egen rytm, genom att öva på att vara här och nu. Att släppa taget om kraven och prestationerna, medför att vi upptäcker vårt eget uttryckssätt på ett djupare plan.
Att skapa på ett avslappnat och kravlöst förhållningssätt, medför att du upptäcker ditt eget uttryckssätt på ett djupare plan. Där mindfulness – meditation – reflektion – måleri och skulptur, väcker lusten i att få kontakt med sin inre kärna. Vi kommer tillika att uppleva hur vårt undermedvetna börjar tala till oss på vår egen resa i personlig och andlig utveckling.
Själva skapandet sker i stunden och gränser suddas ut när vi ger oss hän ut på vår resa. Här finns enbart ett eget personligt vis att skapa och uttrycka sig. Allt handlar om att inspireras av att färgen och leran talar till oss. Genom både meditation och mindfulness, öppnar vi upp och möter oss själva. I kombination med reflektion, når vi nya insikter om samarbetet med vår inre kärna. Ty allt handlar om att skapa fritt, utifrån en total närvaro i ens egna intuitiva värld.
Det är av vikt att uttrycka sig i förhållande till sina egna förutsättningar och i det flöde som kommer till oss. Här förekommer inga tolkningar av varandras alster eller meditationerna. Allt är ens egen personliga upplevelse, som ges uttryck med färg eller leran. Det handlar om att tillåta sig utvecklas som person, i en tillåtande atmosfär.
I priset på 1000:- / gång ingår lättare förtäring. Även dukar, penslar och färg ingår, samt leran (som är leveransklar ca fyra veckor efter kursdagen).
Suzanne ser fram emot att träffa dig.
Finns även möjlighet att boka enskilda samtal med Suzanne.
Plats: Isis & Thot
För anmälan ring 070-926 04 35 eller mejla info@isisthot.se.
Vill du/ni komma på denna föreläsningen är du välkommen att anmäla ditt intresse så blir det en kurs när det är minst 5 deltagare
Hjärtligt välkommen
Om Suzanne: Jag är en person som älskar att vistas i naturen och känna in dess energi. På många vis är närheten till allt som har med naturen att göra viktigt för mig. Häri inkluderas även de väsen som tillhör naturen självt. Jag har haft kontakt med den andliga sidan i hela mitt liv och är på olika vis en del av min vardag.
Samtidigt har jag alltid inspirerats av att skapa i olika material och haft kurser i bla Waldorfteknik. Främst ger keramiken mig skaparglädje, men även min utbildning i Vedic Art är en underbar tillgång. Vilka båda ger en bra komplettering såväl vid andlig coaching och personlig utveckling, eller vid meditation och medveten närvaro mm.
Känner ödmjuk tacksamhet av att kunna finnasa där för någon både vid enskilda samtal och vid gruppsamtal. Målet är att stödja andra att finna sina verktyg i att ex att nå sin inre kärna, må bättre i sin vardag eller med sig själv, eller se livsmönster och söker en förändring.