Andlig och själslig utvecklingskurs
Detta är en kurs för dig som tycker om eller är nyfiken på att utvecklas både inom det andliga och det själsliga. Inom det
​andliga kommer vi att meditera, öva på vår intuition, arbeta med psykometri och kanalisering. Inom det
​själsliga kommer vi att titta på numerologi, astrologi och tankemönster för att bättre se våra styrkor, svagheter och vad vi väljer i livet.
Vi som håller i kursen är Anne Lindén, som arbetar bland annat som medium och healer
(utbildad hos Terry Evans) och Charlotte Ivarsson som arbetar som intuitiv livsinspiratör med olika kurser och utbildningar i bagaget.
Kursen vara från fredag kväll 19:00 till söndag kväll 17:00.
I kursen ingår allt material och fika ( lunch medtages) för endast 2 500:-. Anmälan är bindande och sker till
​ info@isisthot.se Max antal deltagare är 10 stycken och minimum är 5 stycken.
Datum: 17-19/5 – 2019 Inga förkunskaper krävs och den är öppen för alla över 18 år.
Önskar alla hjärtligt välkomna

Numerologi-Tarot-Astrologi!

En kurs där du får en möjlighet att lära känna dig själv på en betydligt djupare nivå! Dessutom kommer du även till att lära dig att bättre förstå vad som händer, kommer att hända, vad du kan påverka i ditt liv med hjälp av siffror och andra verktyg. Att få mer kunskap på olika sätt gör att livet blir lättare att hantera och alla kan uppleva mer glädje, lugn och harmoni. Vill du att jag ska hålla en kurs eller föreläsning om detta är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på info@isisthot.se eller 070-926 04 35. Jag, Charlotte, ser fram emot att träffa dig. Nästa kurstillfälle är en helgkurs i Stockholm den 12-14:e april.