Massage

Det finns många olika former av massage och personligen anser jag att de flesta är bra och att de bör anpassas efter varje individs behov eftersom vi alla är unika. Jag har själv flera olika utbildningar och kurser inom massage, men den största grundutbildningen jag har är den till massageterapeut. Denna utbildningen blev jag färdig med 1999 och har sedan dess byggt på med flera olika kurser och utbildningar. När jag ger en massage blandar jag oftast flera olika former där jag går på känsla, erfarenhet och kundens önskemål.

Massage är bra att göra regelbundet för att öka välmåendet och underhålla kroppens muskler. Massage räknas som friskvård på de flesta arbetsplatser och du kan välja att använda detta hos mig om du vill.

Priser

Ej avbokad tid (24 timmar) debiteras.
# Behandling Pris
1 Massage 90 min 1000kr
2 Massage 60 min 700kr
3 Massage 45 min 550kr
4 Massage 30 min 375kr
5 Massage & zonterapi 90 min 1000kr


Kombobokning massage och zonterapi, 90min

Här kombinerar jag både massage och zonterapi efter önskemål och/eller behov.

Jag vill ha mer information eller boka.


Avslappningsmassage

Ren avslappningsmassage är något som är väldigt skönt, avstressande och lugnande. Denna massage är djupgående med ett fast tryck och långa strykningar och känns bara behaglig att få. Denna formen av massagen är passande när du vill unna dig en stunds avkoppling, känner dig stressad eller har någon form av smärta i kroppen som inte tåler hårdare behandlingar.

Jag vill ha mer information eller boka.


Idrottmassage

Idrottsmassage är en kraftfull och djupgående massage och är mycket bra för de som tränar mycket och ofta. För idrottare passar denna bra att få innan och efter tävlingar för att förebygga skador. Ett regelbundet underhåll av massage är bra för minska skaderisken.

Jag vill ha mer information eller boka.


Klassisk Massage

Klassisk massage är kraftfullare och mer djupgående än avslappningsmassagen men inte lika djupgående som idrottsmassagen. Den hamnar någonstans mittemellan. Har du trötta och spända muskler brukar denna massage kännas bra eftersom det blir en genomkörare på djupet.

Jag vill ha mer information eller boka.


Triggerpunkter

Triggerpunkter är det vi i dagligt tal kallar muskelknutor. Dessa uppstår i musklerna när vi bland annat gör monotona rörelser, överbelastar muskulaturen eller har en sämre arbetsställning-hållning. Dessa punkter är väldigt bra att trycka-massera på när det finns speciella besvär så som till exempel nackspärr, ryggskott, knäproblem, huvudvärk med mera.

Jag vill ha mer information eller boka.


Ayurvedisk Yogamassage

Ayurvedisk yogamassage är en helkroppsmassage där du masserar och stretchar hela kroppen. I denna massagen är även du aktiv genom andningen. Här arbetar vi tillsammans för att öka din rörlighet, mjuka upp musklerna och sätta igång energiflödet i kroppen. I dagsläget behöver du kontakta mig via telefon 070-926 04 35 eller mail info@isisthot.se för att boka en tid till denna form av massage.

Jag vill ha mer information eller boka.


Koppningsmassage

Koppningsmassage är en massage som utförs genom att använda sugkoppar. Först smörjer jag in med massagekräm och därefter börjar jag massera med kopparna. Kopparna skapar ett vakuum så att huden lyfts och därmed ökar blodgenomströmningen. Detta är även bra för lymfan och bindväven. Ibland låter jag kopparna sitta en stund på någon punkt där jag anser att det behövs, ett blåmärke kan då uppstå men det är inget farligt. Tar du blodförtunnande läkemedel ska du låta bli denna formen av massage.

Jag vill ha mer information eller boka.