Tjänster

Förutom rent fysiska behandlingar så utför jag även en del olika tjänster som alla handlar om personlig utveckling i någon form. Här nedan kan du se en del olika och du är hjärtligt välkommen att maila mig om det är något speciellt du söker, kanske kan jag hjälpa just dig. Du är även välkommen att beställa presentkort för att ge bort till någon du tycker om.

Maila till info@isisthot.se så fixar jag detta.

Numerologi och relationer:

Är du nyfiken på vad som finns i dina relationer, vilken partner som passar dig, vilka saker som just ni behöver arbeta med tillsammans? Numerologin är enligt mig väldigt kul och lärande att titta på när det gäller relationer (även annars 😊). Numerologi ger oss en möjlighet att se på vad som behövs att ”arbeta” på/med och vilka styrkor som finns i en relation. Du kan antingen välja att ta ett samtal med mig eller låta mig skicka dig ett mail med informationen om dig och din partner. För att boka tid för samtal eller få information på mail så kontakta mig på info@isisthot.se så ger jag dig förslag på tider eller när mailet är klart för att skickas till dig. För att kunna göra en korrekt läsning behöver mailet innehålla era personnummer (ej de sista 4 siffrorna) och de namn (alla) ni fick när ni föddes / döptes.

Samtal: 795:- / 60 minuter

Mail: 1495:-

Ditt kommande år enligt numerologin

Vill du veta vad som finns framför dig under den närmaste tiden? Hör av dig till mig på info@isisthot.se med ditt personnummer (ej de sista 4 siffrorna) så hör jag av mig när jag är klar. Du kan välja om du vill veta de närmsta 6 eller 12 månaderna.

6 månader: 695:-

12 månader: 795:-


Ditt unika jag!!!

Vem är du? Är du nyfiken eller känner att det är viktigt för dig att veta mer om dig själv, dina styrkor, vad du behöver arbeta med, din karma, ditt syfte med mera är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på info@isisthot.se. Det jag behöver veta är ditt fullständiga namn du fick när du föddes / döptes och ditt personnummer (ej de sista 4 siffrorna). Jag skickar dig då ett mail när jag är klar med ditt numerogram. Du kan även få ett samtal med i din beställning om du vill.

Mail: 1595:-

Mail och samtal (45 min) 1995:-


Personlig utveckling / Samtalsterapi / Coaching / Vägledning

Kärt barn har många namn. Känner du att du behöver någon form av hjälp / vägledning för att du inte vet vilken väg du ska gå, känner dig vilsen? Står du inför ett vägval i livet? Behöver du få veta vad du kan göra för att komma vidare eller se var du sitter fast? Mår psykiskt dåligt och vet inte på vilket sätt du kan hantera detta? Eller helt enkelt endast behöver en peppning med en del insikter, höja din medvetenhet för att kunna njuta ännu mer av livet. Jag använder mig av numerologi, astrologi, intuition, erfarenhet och min kunskap för att vi tillsammans ska komma fram till vad just du behöver för att skapa de förändringar du vill ha i ditt liv. Du är alltid välkommen att kontakta mig på info@isisthot.se så ser vi om jag kan hjälpa just dig.


Samtal / sms

Har du endast en fråga kan du skicka mig ett sms på 070-926 04 35 så svarar jag inom 24 timmar. Vill du ha ett kort samtal för att få vägledning skicka mig ett sms på 070-926 04 35 så meddelar jag en tid som jag ringer upp dig.

En fråga på sms: 59:-, swish 123 291 75 65

Samtal 5 min: 100:- , 10 min: 175:- , 15 min 250:-, 20 min 325:-