Tjänster

Förutom rent fysiska behandlingar så utför jag även en del olika tjänster som alla handlar om personlig utveckling i någon form. Här nedan kan du se en del olika och du är hjärtligt välkommen att maila mig om det är något speciellt du söker, kanske kan jag hjälpa just dig. Du är även välkommen att beställa presentkort för att ge bort till någon du tycker om.

Maila till info@isisthot.se så fixar jag detta.


Numerologi och relationer 1495:-

Är du nyfiken på vad som finns i dina relationer, vilken partner som passar dig, vilka saker som just ni behöver arbeta med tillsammans? Numerologin är enligt mig väldigt kul och lärande att titta på när det gäller relationer (även annars 😊). Numerologi ger oss en möjlighet att se på vad som behövs att ”arbeta” på/med och vilka styrkor som finns i en relation.

Skicka mig ett mail med information om dig och din partner som ska innehålla era personnummer (ej de sista 4 siffrorna) och de namn ni döptes till, eller fick vid födseln. Om ni idag använder något annat namn behöver jag även veta detta. När jag har tittat igenom informationen så hör jag av mig för att bestämma tid för ett samtal i samband med att jag skickar dig det jag har fått fram.

Ditt kommande år enligt numerologin

Vill du veta vad som finns framför dig under den närmaste tiden? Hör av dig till mig på info@isisthot.se med ditt personnummer (ej de sista 4 siffrorna) så hör jag av mig när jag är klar. Du kan välja om du vill veta de närmsta 6 eller 12 månaderna.

6 månader: 695:-

12 månader: 795:-


Ditt unika jag!!! 1495:-

Vem är du? Är du nyfiken eller känner att det är viktigt för dig att veta mer om dig själv, dina styrkor, vad du behöver arbeta med, din karma, ditt syfte med mera är du hjärtligt välkommen att kontakta mig på info@isisthot.se. Det jag behöver veta är ditt fullständiga namn du fick när du föddes / döptes och ditt personnummer (ej de sista 4 siffrorna), behöver även veta vilket namn du använder idag och om du har bytt namn. Jag informerar dig via mail när jag är klar med ditt numerogram för att bestämma en tid för samtal i samband med att du får den skriftliga informationen om just dig.


Personlig utveckling / Samtalsterapi / Coaching / Vägledning

Kärt barn har många namn. Känner du att du behöver någon form av hjälp / vägledning för att du inte vet vilken väg du ska gå, känner dig vilsen? Står du inför ett vägval i livet? Behöver du få veta vad du kan göra för att komma vidare eller se var du sitter fast? Mår psykiskt dåligt och vet inte på vilket sätt du kan hantera detta? Eller helt enkelt endast behöver en peppning med en del insikter, höja din medvetenhet för att kunna njuta ännu mer av livet. Jag använder mig av numerologi, astrologi, intuition, erfarenhet och min kunskap för att vi tillsammans ska komma fram till vad just du behöver för att skapa de förändringar du vill ha i ditt liv. Du är alltid välkommen att kontakta mig på info@isisthot.se så ser vi om jag kan hjälpa just dig.

Se även under behandlingar / personlig utveckling...


Samtal / sms

Har du endast en fråga kan du skicka mig ett sms på 070-926 04 35 så svarar jag inom 24 timmar. Vill du ha ett kort samtal för att få vägledning skicka mig ett sms på 070-926 04 35 så meddelar jag en tid som jag ringer upp dig.

En fråga på sms: 59:-, swish 123 291 75 65

Samtal 5 min: 100:- , 10 min: 175:- , 15 min 250:-, 20 min 300:-