070-926 04 35

info@isisthot.se

För kropp, sinne och själ

Massage

Varför massage? I princip alla människor har eller har haft muskelspänningar någon gång. Dessa muskelspänningar kan orsakas av flera olika saker som exempelvis av att vi rör oss för lite eller för mycket, har monotona rörelser i jobbet eller dålig arbetsställning, stressar, har dålig kroppshållning med mera. Att ha spänningar i musklerna kan orsaka alltifrån smärta till stelhet.

Massage är bra behandlingsform för att släppa på dessa
spänningar, minska eller ta bort smärta, öka rörligheten, och öka ditt välmående. Vi är alla unika och därför bör behandlingen anpassas efter varje individs behov. Här nedan berättar jag lite om vad jag har kunskap om och vilka former av massage som jag ger även om jag oftast blandar en eller flera vid en behandling där jag går på min kunskap, känsla och erfarenhet för att ge dig det bästa jag kan. När du kommer till mig kommer vi fram till vad just du vill ha och behöver för att det ska bli bra. Massage är något som är bra att göra regelbundet för att öka ditt välmående och förebygga spänningar i muskulaturen.

Jag arbetar även på Rygg och Idrottscentrum i Eslöv. Läs mer>>>(Extern länk till Wikipedia)

Massage

Massageterapi

I utbildningen till massageterapeut ingår flera olika tekniker och former av massage för att kunna ge en optimal massage till klienten efter behov och önskemål. Avslappningsmassage, klassisk massage, idrottsmassage, triggerpunkter. Jag blev diplomerad massageterapeut 1999.

Avslappningsmassage

Ren avslappningsmassage är något som är väldigt skönt, avstressande och lugnande. Denna massage är djupgående med ett fast tryck och långa strykningar och känns enbart behaglig att få. Denna form av massage är passande när du vill unna dig en stunds avkoppling, känner dig stressad eller har någon form av smärta i kroppen som inte tål någon form av hårdare tryck.

Klassisk Massage

Klassisk massage är kraftfullare och mer djupgående än avslappningsmassagen men inte lika djupgående som idrottsmassagen. Den hamnar någonstans mitt emellan. Har du trötta och spända muskler brukar denna massage kännas bra eftersom det blir en genomkörare på djupet. Vissa kroppar klarar inte av triggerpunktsbehandling men har ändå ett behov av en djupgående massage och då passar den klassiska massagen bra. Detta är den vanligaste formen av massage och speciell för Sverige

Idrottmassage

Idrottsmassage är en kraftfull och djupgående massage och är mycket bra för de som tränar mycket och ofta. För idrottare passar denna bra att få innan och efter tävlingar, men även för att förebygga skador. Ett regelbundet underhåll av massage minskar skaderisken hos idrottsutövare.

Triggerpunkter

Triggerpunkter är det vi i dagligt tal kallar muskelknutor. Dessa uppstår i musklerna när vi bland annat gör monotona rörelser, överbelastar muskulaturen eller har en sämre arbetsställning-hållning. Dessa punkter är väldigt bra att trycka-massera på när det finns speciella besvär så som till exempel nackspärr, ryggskott, knäproblem, huvudvärk med mera.

Koppningsmassage

Koppningsmassage är en massage som utförs genom att använda sugkoppar. Först smörjer jag in med massagekräm och därefter börjar jag massera med kopparna. Kopparna skapar ett vakuum så att huden lyfts och därmed ökar blodgenomströmningen. Detta är även bra för lymfan och bindväven. Ibland låter jag kopparna sitta en stund på någon punkt där jag anser att det behövs, ett blåmärke kan då uppstå men det är inget farligt. Tar du blodförtunnande läkemedel ska du låta bli denna form av massage.

Ayurvedisk Yogamassage

Ayurvedisk yogamassage är en helkroppsmassage där du masserar och stretchar hela kroppen. I denna massage är även du aktiv genom andningen. Här arbetar vi tillsammans för att öka din rörlighet, mjuka upp musklerna och förbättra energiflödet i din kropp. I dagsläget behöver du kontakta mig via telefon 070-926 04 35 eller mail info@isisthot.se för att boka en tid till denna form av massage eftersom den utförs på golvet där du ligger på en madrass. Vill du ha mer information så tveka inte att ta kontakt med mig. Massagen tar 90-120 minuter och kostar 1300:-.

Kombobokning massage och zonterapi, 90min
Här får du en kombination av både massage och zonterapi

Kontakta mig

kontakta mig

Kontakta gärna mig via mobil eller mail så berättar jag mera om vilken massage som passar dig bäst.