Coaching

Coaching är ett riktigt bra hjälpmedel vid många olika tillfällen i livet. Ibland behöver vi bara lite vägledning för att komma på vilken väg vi vill gå, vissa gånger behövs det ett större arbete med oss själva och vid vissa tillfällen vill vi upptäcka mer vad som vi finns inom oss. När vi träffas så hjälps vi åt att hitta din väg som du vill gå eller vad du vill arbeta med. Du får olika nycklar och verktyg av mig och vi tittar lite snabbt på vad dina siffror (numerologiska) säger om dig. Vissa människor vill gärna upptäcka sitt inre jag och se vad de har haft med sig in i livet och då väljer jag att fokusera på din födelsekarta, det vill säga dina siffror enligt numerologin, och vad ditt astrologiska tecken säger om dig för att kunna ge dig insikter om vad ditt syfte är, vad din själ vill ha för utveckling, vilka dina styrkor respektive svagheter är och framför allt coacha dig så att du lättare kan hantera livet efter din unika själ.

Du har alla svaren inom dig, men ibland kan dem vara svåra att hitta och då kan det vara bra med en coach. Våra känslor är vår kompass till mycket men ibland kan de även hindra oss i livet. Vi kan bli låsta i tankesätt, beteendemönster, ha rädslor och ångest som blir till hinder för oss att ha ett levande liv. Vid vissa tillfällen använder jag även hypnoterapi för att du ska kunna komma vidare i din utveckling eller släppa din rädsla / ångest. Vill du enbart ha att vi ska arbeta med hypnosen får du gärna kontakta mig på mail info@isisthot.se eller på telefon 070-926 04 35.

Coaching kan även användas för att nå dina mål och drömmar. Vi hittar din motivation och gör tillsammans upp en plan för att du ska kunna nå dit du vill. Anledningen till att just du vill använda dig av coaching kan variera mycket men en sak är klar, du lär dig saker om dig själv, skapar förändring, utvecklas, får bättre relation till dig själv, får lättare för att hantera livets utmaningar, blir mer harmonisk och glädjefylld. Det enda som krävs är att du vill ha en förändring så ska jag göra det jag kan för att just ditt liv ska förbättras.

Coaching och numerologi finns även att boka för telefonsamtal eller via facetime. Skriv detta i meddelande vid bokning eller kontakta mig på telefon 070-926 04 35 eller via mail info@isisthot.se

Hjärtligt välkommen med din bokning

Boka här>>>