070-926 04 35

info@isisthot.se

Previous slide
Next slide

Coaching

Coaching är ett riktigt bra hjälpmedel vid många olika tillfällen i livet. Ibland behöver vi bara lite vägledning för att komma på vilken väg vi vill gå, vissa gånger behövs det ett större arbete med oss själva och vid vissa tillfällen vill vi upptäcka mer vad som finns inom oss. När vi träffas så hjälps vi åt att hitta din väg som du vill gå eller vad det är som du vill arbeta med. Du får olika nycklar/verktyg av mig som kan hjälpa dig att komma dit du vill. Du har alla svaren inom dig, men ibland kan de vara svåra att hitta och då kan det vara bra med en coach. Det är din väg i livet som vi tillsammans fokuserar på för att du ska uppnå det du känner är viktigt i ditt liv. Även om våra känslor är vår kompass till mycket av de rätta valen i våra liv kan de ibland även hindra oss i livet. Vi kan bli låsta i tankesätt, beteendemönster, ha rädslor och ångest som blir till hinder för oss att ha ett “levande” liv och skapa det liv vi vill leva.
Coaching är kraftfullt när det handlar om att förverkliga dina mål och drömmar. Vi utforskar var källorna till din inspiration och motivation finns för att skapa en tydlig väg mot det du önskar. Tillsammans skräddarsyr vi en plans som leder dig framåt mot dina önskade mål. Låt oss gemensamt navigera mot din framgång. Anledningen till att just du vill använda dig av coaching kan variera mycket men en sak är klar, du lär dig saker om dig själv, får insikter, skapar förändring, utvecklas, får bättre relation till dig själv, hanterar livets utmaningar lättare, blir mer harmonisk och glädjefylld. Det enda som krävs är att du vill ha och skapa en förändring så ska jag göra det jag kan för att just ditt liv ska förbättras.

Coaching
Numerologisk coaching

Numerologisk coaching/vägledning

Vid en numerologisk vägledning tittar jag på vad dina siffror säger om just ditt unika jag, och då öppnar vi dörrarna till det fascinerande riket där dina siffror visar din livskarta och avslöjar din personlighet och vad just du har inom dig. Är du en av de som vill utforska det djupaste av ditt inre och förstå vilka styrkor och svagheter som du har med dig. I dessa stunder riktar jag min uppmärksamhet mot din födelsekarta/livskarta som är en magisk kombination av år, månad och dag enligt numerologins mysterier.

Men det stannar inte där! Vi slår även ett öga på stjärnorna, granskar ditt astrologiska tecken, kikar på vad ditt namn berättar och avslöjar för “hemligheter” om dig själv.

Min önskan är att ge dig en resa in i insikternas värld, där ditt syfte framträder klart och tydligt. Vi kommer tillsammans att utforska vad din själ längtar efter att utvecklas till, identifiera de unika styrkor och svagheter som formar och har format dig.

Viktigast av allt, jag är här för att vägleda och coacha dig genom siffrornas magi, så att du enklare kan navigera efter din livskarta genom livet i harmoni med din unika själ.

Nyfiken? Om svaret är ja så är du hjärtligt välkommen med din bokning. Ser fram emot att höra av dig.

Ps. När du bokar så skriv i rutan för meddelande om du vill ta samtalet per telefon, dator eller i rent fysiskt möte. Ds

Numerogram

Om du är intresserad av att få veta vad numerologin säger om ditt unika jag utan att bli coachad gör jag gärna ett numerogram till dig. Det jag behöver veta då förutom din födelsedata är hela ditt namn vid födelsen (dopnamn), ditt nuvarande namn och om du har ett smeknamn – vad du kallas för i dagligt tal. Genom den här analysen kommer du att få insikt om ditt liv genom att avslöja din karma och dess livsläxor, synliggöra det du utstrålar till omvärlden, samt identifiera din livsväg och de handlingar du bör ägna dig åt i detta liv. Vi kommer även utforska den aktuella tidscykeln du befinner dig i, samt vilket år som bär på dess påverkan. Denna omfattande analys inkluderar även en personligt anpassad rapport som innefattar information om dina styrkor, svagheter och mycket mer. Du kommer motta ett personligt brev som sammanfattar all denna värdefulla information för en djupare förståelse av dig själv och din livssituation. 
Ibland är det så att man vill veta om något specifikt, exempelvis om du passar med din partner eller vad ni ska tänka på i er relation. Du vill kanske veta något om dina/ditt barn för att kunna skapa bättre förståelse eller se deras potential för att kunna stötta bättre. Då kan du kontakta mig så ser vi om vi ska ta ett samtal eller göra ett Numerogram.

Priset för ett numerogram är 2996:-. Vill du ha svar på specifika frågor så får du gärna maila mig så ger jag dig ett svar om kostnaden vilket är beroende på tiden det tar att besvara. Du får gärna kontakta mig för vidare information.

Vill du just nu bara ha information om vilken energi ditt kommande år och dess 12 månader har i kombination med att se vilken nioårs- cykel och utmaning du är inne går givetvis detta också att beställa. Priset för detta är 998:-.

För att beställa numerogram behöver du kontakta mig via mail. Betalning (swish, klarna, bankgiro) sker alltid innan mailet skickas.
Hjärtligt välkommen med din beställning.

Numerogram