070-926 04 35

info@isisthot.se

Föregående bild
Nästa bild

Kurser och Föreläsningar

Kurser

Kurser/workshops som jag erbjuder är inom området för personlig/själslig/andlig utveckling. Att höja sin medvetenhet och öka sin förståelse för dig själv och andra gör att livet blir mer levande och mycket lättare att hantera. Vi möter alla utmaningar i livet på olika nivåer och då är det mycket enklare om du har redskap till att hantera dem på det sätt som passar dig bäst. Av mig kan du få olika redskap och välja vilka som du kan ha nytta av. Vill du att jag ska komma till just dig och hålla en kurs/workshop tveka inte att höra av dig så kan vi säkert hitta något tillsammans. För att se när nästa kurs/workshop är se under aktuellt.

Exempel på kurser

Upptäck ditt inre jag!!!

Detta är så kul, tycker jag. Att titta på numerologi i kombination med astrologi och tarot visar så mycket på vad som gör just DIG unik. Här är det möjligt att se vad du har med dig in i detta liv och behöver arbeta med. Vilka dina styrkor är som du kan använda dig av. Hur våra relationer ser ut, och vad vi kan göra. Vad ska du ha för arbete? Vilken energi är det som finns i ditt personliga år, respektive världens år. Det finns väldigt mycket intressant inom numerologi när du tittar lite djupare i det. Varje föreläsning/workshop är unik, eftersom jag gör lika olika tema på dem och du kan läsa mer om vilken just du vill komma och lyssna på när du bokar. Detta är fantastiskt redskap både för dig personligen, men det kan även användas på ditt arbete för att öka din förståelse för andra eller se vem det är som du anställer med mera. När nästa workshop / föreläsning är se under fliken aktuellt.
Hjärtligt välkommen

Föreläsningar

Jag håller olika föreläsningar inom personlig-själslig-andlig utveckling. Vill du vara med på en föreläsning så är du välkommen att boka här. Känner du att det är bättre om jag kommer till dig eller ditt företag är du välkommen att kontakta mig. Här kan du givetvis även ställa frågor eller be mig att ringa upp dig. För att se när nästa föreläsning är se under fliken aktuellt.

Exempel på föreläsningar

Ett levande liv!!!

Vad innebär det att ha ett levande liv för dig? Lever du det liv du vill leva? Om inte, varför? Låter du omständigheterna styra ditt mående? Vilket liv har du skapat? Vid dessa föreläsningar/workshops tar upp dessa frågor och mycket mer. Du får med dig olika tankesätt och andra nycklar för att skapa det liv du vill ha. Ett levande liv kan vi alla skapa om vi vill. Jag tycker att vi ska njuta av allt som livet ger oss – så mycket glädje och kärlek, sorg och ilska. Att kunna må bra i livets alla olika delar och skeende är väldigt betydelsefullt. Oavsett om vi tror på reinkarnation eller inte så har vi detta liv just nu och det är upp till oss själva vad vi vill göra med den gåvan.
Hjärtligt välkommen

Kurser o Föreläsningar