070-926 04 35

info@isisthot.se

För kropp, sinne och själ
Föregående bild
Nästa bild

Isis & Thoth – för dig som vill må bättre i kropp, sinne och själ

Isis & Thot är ett företag som vänder sig till dig som är intresserad av kropp, sinne och själ. Jag, Charlotte Ivarsson, som har företaget arbetar med helheten hos människor för att de ska kunna må så bra som möjligt. Jag anser att allt hänger ihop vilket gör att det behöver finnas balans och harmoni i både kropp och själ. Om inte det ena mår bra gör inte det andra det heller. För att ge dig så mycket jag kan har jag flertalet utbildningar bakom mig och fortsätter hela tiden att utöka min kompetens. Jag erbjuder dig alltifrån coachning, kurser, föreläsningar och behandlingar. Har du några funderingar så tveka inte att ta kontakt med mig. Ser fram emot att träffa dig.

Lotte

Är du nyfiken på var kommer namnet på företaget ifrån och varför ser loggan ut som den gör? Här kommer en liten kort berättelse för dig som är intresserad. Jag har många gånger haft en känsla av att det är något speciellt med Egypten. Det har blivit en och annan resa dit. Senaste resan dit var 2010 då jag åkte på en healingresa som Derek Seagrif höll i. Vi som var med fick tilldelat oss en Gud/Gudinna och en symbol. Min gud blev Thot och min symbol ett ägg med en orm kring vilket står för livet. Denna resa var helt fantastisk på många sätt. Vi red kamel i soluppgången, mediterade i Cheops pyramiden, sov i öknen, badade i varma källor och besökte många intressanta platser.

Mina största intressen i livet har alltid handlat om kropp, sinne, själ och livets mysterier. Jag tycker om skaffa mig kunskap och lära mig om hur allt hänger ihop med livets mysterier samtidigt som jag även vill ha möjlighet att använda det i praktiken också. Idag är mina intressen både mitt arbete och fritid, det är en livsstil. Detta avspeglar sig i namnet på företaget och loggan som jag fick till mig under min healingresa i Egypten. I mitt val av Isis var det för läkekonsten, Thot för kunskapen, ögonen, Horus, för seendet och Ankh-korset för livet. Här nedan kommer en kort beskrivning av betydelserna.

Isis är en Gudinna från den egyptiska mytologin och står först och främst för hälsa, fertilitet och magi. Det var och är fortfarande en av de mest populära Gudarna/Gudinnorna från det historiska Egypten, vissa säger även att Isis var den enda som tillbads under en period i historien. Hon är modern, urkraften, det feminina, magisk, healern, kort sagt den största Gudinnan i den egyptiska mytologin. Isis födde sonen Horus.

Thot är en av Gudarna från den egyptiska mytologin och anses vara visdomens och skriftens Gud. Han anses även vara den Gud som står för kunskap, vetenskapen, räknekonsten och konst. Thot är även skrivkonstens beskyddare.

Horus är en viktig himmelsgud i den egyptiska mytologin. Hans ögon speglade solen och månen, det öga som blev skadat var månens öga. Faraonerna bar detta öga som en symbol för gudomligt ursprung. Horus öga är en symbol för beskydd och ett seende som ser allt, även ur ett högre perspektiv. Han var son till Isis och Osiris.

Ankh-korset symboliserar livet i alla dess former, både mänskligt och gudomligt. Den representerar också den dolda visdomen och en inre kraft, styrka och auktoritet.

Önskar dig hjärtligt välkommen till mig!