070-926 04 35

info@isisthot.se

Varför?

Varför är ett riktigt bra ord att ställa till sig själv. Ett exempel: Om jag inte trivs riktigt på mitt jobb så kan jag ställa mig frågan varför. Varför trivs jag inte på mitt arbete? Är det mina arbetsuppgifter, mina kollegor, mina arbetstider eller något annat. När jag får svaret kan jag gå vidare för att ta reda på vad jag kan göra åt det. Om det tex är mina arbetstider så kan jag gå och prata med chefen om det går att förändra dem, men först behöver jag ta reda på vilka tider jag vill arbeta annars kan det bli tokigt igen. Om jag går till chefen först kanske jag blir erbjuden tider som skapar ännu mer missnöje i mig själv om jag inte har tagit reda på vilka tider som passar bäst i mitt liv just nu. Livet är ju alltid föränderligt så det gäller att göra saker som får oss till att må så bra som möjligt i detta skedet i livet. Att fortsätta att ställa sig frågan varför är bra i de flesta sammanhang.
Ha en fantastisk dag, det är du värd