070-926 04 35

info@isisthot.se

Vad gör jag?

Vad gör jag för att må så bra som möjligt? Detta är en fråga som är bra att ställa sig med jämna mellanrum för att verkligen se om jag värdesätter mig själv så pass mycket att jag är värd att må bra. Vi är alla värda att må bra men vi behöver ibland inse det. Det är så enkelt att göra saker som vi tror att vi måste göra eller välja att göra för att andra vill att vi ska göra det. Om vi verkligen satsar på att må så bra som möjligt gör vi saker som ger oss energi vilket i sin tur innebär att vi har mer energi över till att kunna hjälpa till eller göra saker till andra. Om alla skulle välja att må så bra som möjligt utan några måste, borde, skulle ha skulle det bli enorm skillnad i världen. Det är ju faktiskt som så att vi alla har ett val och ingen behöver göra saker mot sin vilja. Så vi skulle kunna prova och se vad som händer om vi börjar lägga fokus på att må så bra som möjligt. Plocka undan för att du vill ha undanplockat omkring dig, diska för att du vill ha rent porslin, gå till jobbet för att du vill och se allt det positiva med ditt jobb. All förändring börjar med dig så varför låta bli och testa.
Med kärlek