070-926 04 35

info@isisthot.se

Din Potential

att falla

Vi har alla en fantastisk potential inom oss som vi alltför sällan låter komma ut. Varför ska vi inte låta alla få del av det som finns inom oss? Vår potential kan ju bli till mycket gott för många människor så varför ska vi gömma undan den? Jag är fullt medveten om att många är rädda för att bli dömda – bedömda och att inte alla ska gilla det som kommer ut. Vi tänker att det är musik som är vår potential vilket kan glädja väldigt många om de får lyssna på den, samtidigt som vi får en möjlighet att ha vår potential som levebröd. Visst kommer musiken att gillas av vissa men inte alla. Ska vi verkligen undanhålla de som skulle glädjas av musiken bara för att vi är rädda för att bli bedömda – dömda för det vi gör? Oavsett vad vi gör i livet så kan inte alla gilla det vi gör eller uppskatta det, så är det bara. Så, låt din musik – potential komma ut och glädja dig själv, din omgivning och alla andra som vill ta del av den. Din potential kan vara allt från att spela musik, skriva, coacha, lära ut, bygga, matematik, måla och mycket mera. För att du ska känna igen vad just din potential är så fråga dig själv vad du är intresserad av, vad som ger dig energi och glädje, vad som får dig till att bli alldeles uppslukad, vad som inspirera dig, ja helt enkelt vad som får dig till att få den där speciella känslan inom dig. Ta ett steg i taget och börja låta din musik få spela utan att tänka på vem som kommer att tycka om den. Bara låt din potential få komma ut för din egen glädje och till de som gärna vill följa med på din resa och glädjas av det du skapar.
Ljus & Kärlek