070-926 04 35

info@isisthot.se

Nu är det snart Jul

Just nu är det precis en vecka kvar till julafton. Det är en speciell dag för många i vårt avlånga land. Vissa ser fram emot den med spänning, vissa stressar sig halvt fördärvade, vissa är rädda, och vissa känner stor sorg så visst är det en speciell helg, julhelgen. Jag hoppas av hela mitt hjärta att de flesta , precis som jag, ser fram emot julen som en tid att glädjas, känna tacksamhet och framför allt umgås lite extra med nära och kära. Det är en väldigt mysig årstid och helg till att sitta inne, umgås, läsa böcker och tända många ljus. Personligen tycker att varje årstid har sin tjusning och just nu har vi det kallt och snö i hela Sverige och det är så fantastiskt vackert. Jag vill passa på att önska alla en underbar Jul med mycket glädje. Hoppa över stressen och njut av allt det goda som Julen ger.
Med ljus och kärlek till alla