070-926 04 35

info@isisthot.se

Välkommen 2023

svan i ringsjön

Gott nytt år alla härliga människor!

Visst är det härligt med en nystart, för det är väl så vi tänker eller? Jag tror att många tänker att nu är det nytt år och detta vill jag hinna med, prioritera, uppleva eller göra, ja något sådant. Vissa vill bli hälsosammare till exempel, men vad är det som gör att vi känner detta oftast när det blir nytt år? Vi kan väl lika gärna se att vi varje dag när vi vaknar att vi får en ny start att vi vänder blad och kan börja något nytt. Om vi nu vill bli hälsosammare kan vi ju börja direkt utan att vänta till måndag eller till det är nytt år, vi kan börja på eftermiddagen om vi känner för det. Ofta skjuter vi upp saker för att börja lite längre fram fastän vi egentligen inte ens vet om vi kommer dit. Ibland är det även så att vi egentligen kanske inte riktigt vill börja bli ex hälsosammare utan känner oss tvungna. Om vi tar ett steg i taget istället för att göra en större förändring direkt blir det mycket lättare. Vi tar det här med hälsan som exempel, 1:a veckan kan vi börja med att ta en promenad på 10-30 min eller göra plankan varje dag i 20 sekunder för att sedan nästa vecka lägga till tid eller mindre uppgift. Att ta lite mindre steg i kombination att uppmuntra och peppa sig varje dag (flera gånger), be gärna även någon annan att peppa dig, gör att det går mycket lättare och ofta skapar en känsla av välmående. Vad du än vill göra för nytt i ditt liv så börja direkt om det känns rätt utan att vänta till måndag eller nästa vecka, månad eller år.

Jag önskar alla ett riktig härligt 2023 med mycket glädje och kärlek