070-926 04 35

info@isisthot.se

Rädsla eller kärlek?

Känner du kärlek finns det inte någon rädsla inom dig. Visst är det egentligen ganska så fantastiskt att rädslan som kan kännas i hela kroppen försvinner om vi tänker på något som ger oss en känsla av kärlek, glädje, harmoni, tacksamhet eller liknande. Den enda som styr dina tankar är du, ingen annan kan kontrollera eller bestämma över dem vilket gör att du kan skapa en förändring så fort du känner rädsla inom dig. Detta kan låta väldigt enkelt och det är det på ett sätt, men vi har många olika tankemönster vilket gör att de nya tankemönsterna behöver få lite tid på sig. Det sägs att det tar ca 2-3 månader för hjärnan att skapa ett nytt tankemönster som man vill ha. Även om det tar lite tid så är det rätt häftigt att det faktiskt går att ändra sina tankemönster. Så sätt igång att skapa tankemönster som är fulla av kärlek, glädje, harmoni, tacksamhet och alla möjliga goda känslor som du kan ta fram varje gång du känner rädsla eller bara vill njuta av att ha härliga känslor i din kropp.
Önskar alla en härlig känsla idag och alla andra dagar