070-926 04 35

info@isisthot.se

Våga vara

våga vara

Vågar du vara den du är? Jag tycker att det är så underbart när jag ser på yngre barn som kan klä av sig, spegla sig och bara helt enkelt älska sig själva och tycka att de är helt perfekta precis som de är. Vad händer egentligen sen? ja det kan man undra. Vi får höra att vi ska våga vara den vi är , tro på oss själva samtidigt som vi blir tillsagda att så kan du inte göra, så kan du inte gå klädd, så kan du inte bete dig och mycket mer. Även om alla vill att vi ska kunna vara den vi är så tillåts det inte utan någon form av bedömning. Detta blir ju att vi efterhand som vi växer upp så försöker vi anpassa oss, ibland gör vi revolt vilket handlar enbart om att vi både försöker vara till lags och få bekräftelse på att vi duger samtidigt som vi försöker vara den unika person som vi är. Börja ta stegen mot att våga vara den du är för vi är alla unika och värda att hyllas för den just vi är. Börja peppa och hylla dig själv för ditt unika jag.
Önskar unika dig en underbar dag