070-926 04 35

info@isisthot.se

Att falla!

att falla

Att ha tillit till att livet fångar upp dig när du faller, kan du ha det? Det är enkelt att säga att det alltid finns någon-livet som fångar dig när du faller. Men att känna den tilliten är inte det enklaste även om vi vet att allt löser sig på ett eller annat sätt. Du kan falla djupt ner i allt från sorg, depression till lättare saker som att bilen gick sönder eller att tåget är försenat. I alla omständigheter, situationer och relationer som får oss ur balans är det viktigt att ha tilliten till att allt är som det ska vara just nu. Men vi ska även ha tilliten till att allt löser sig. Lyssna inåt och våga gå den väg som är rätt för dig, även om andra tycker annorlunda.

Våga känna, våga falla, våga ha tillit och lev ditt liv på ditt sätt här och nu ❤️