070-926 04 35

info@isisthot.se

Att vara unik

att vara unik

Vi är alla unika men vi försöker ändå att passa in vilket gör att vi många gånger känner en form av ensamhet. Istället för att uppskatta varandras olikheter händer det att vi påpekar det som skiljer oss åt och gör det synbart. Samtidigt säger vi att det är viktigt att vara oss själva och gå vår egen väg och göra det som känns rätt för vara och en. Det blir konflikter inom oss när vi både försöker att gå vår egen unika väg i världen samtidigt som vi försöker att passa in. Jag tycker att det är dags att vi tillsammans börjar att uppskatta det unika i oss själva samtidigt som vi även börjar se att andra också ska få vara sitt unika jag och uppmuntra detta. Tänk om vi skulle öka acceptansen i hela världen när vi accepterar oss själva och andra. Hur skulle då världen kunna bli? Skapa förändringar gör vi ett steg i taget och vi kan skapa ringar på vattnet med acceptans. Dags att börja gilla dig själv och skapa den du vill vara.
Med kärlek och acceptans önskar jag alla en underbar framtid